Over ons

Vanuit de bioapotheek wil ik jou inspireren om bewuster om te gaan met je gezondheid, met je leven. Omdat ik niet geloof in tégen iets zijn, maar wel in samenwerken - met 'a different point of view'.  
Ik geloof dat je pas bewust kan kiezen als je de dingen kan bekijken vanuit verschillende invalshoeken. En dus geloof ik in de krachtige samenwerking tussen wetenschap en natuur, tussen geest en lichaam. Tussen jou en mij.
Waarop kan je rekenen bij je bezoek ?
iemand die écht naar je luistert
een snuistertocht doorheen onze 'feel-good' artikelen : kaartjes met inspirerende teksten, geurende artikelen voor je badritueel...
een hoop tips en advies om je gezondheidsprobleem (lichamelijk en/of emotioneel) bij de wortel aan te pakken 
géén mirakels : we starten bij de voornaamste klacht(en) en proberen daar op vrij korte termijn een antwoord op te bieden
Heb je het gevoel op één of andere manier helemaal vast te zitten ? Maak dan een afspraak met mezelf of één van mijn collega's in het Natuurhuys.
Bij An Van Lysebetten van Groeiplek kan je terecht voor persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding. Zij maakt hiervoor gebruik van de KernTalenten methode.
Groeiplek staat voor coaching voor meer inspiratie, inzicht & groei.
Je kan kiezen voor het korte traject INSPIRATIE & INZICHT (4 u individuele coaching), of voor het traject INSPIRATIE, INZICHT & GROEI. Het korte traject wordt hier aangevuld met nog eens 4u individuele coaching verspreid over 3 à 4 sessies. Bovendien ontvang je naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, een uitgebreid, levenslang bruikbaar verslag mét advies, tips en tricks op maat.
Een afspraak met An maak je met op het nummer 0472 60 48 96 (eventueel na de aanvraag van een loopbaancheque via VDAB)
Isabelle Baert volgde o.a. in China haar opleiding acupuntuur en liep daar stage in ziekenhuizen. 
Acupunctuur is een oeroude Chinese geneeswijze die vertrekt vanuit het idee dat lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt worden door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam.
De moderne wetenschappelijke verklaring is dat het prikken van naalden in de acupunctuurpunten het zenuwstelsel stimuleert om in de spieren, ruggengraat en hersenen, chemische stoffen te laten vrijkomen. Deze chemische stoffen zullen ofwel het aanvoelen van de pijn veranderen, ofwel ervoor zorgen dat er andere chemische stoffen en hormonen vrijkomen die het eigen regelingssysteem beïnvloeden.
De verbeterde energie- en biochemische balans bekomen met acupunctuur zorgt voor het stimuleren van de natuurlijke genezingsvermogens van het lichaam, en voor het verbeteren van fysische en emotionele gezondheid.
Een afspraak maken met Isabelle kan via het nummer 0488 24 79 80
Verder werk ik graag en veel samen met artsen, osteopaten en andere hulpverleners. 
En wie ben 'ik' ? Ik, dat is Maya Vereecken.  Ik, dat is de onverbeterlijke optimist (met het ouder worden gelukkig ook wat meer realist), apotheker, aromatherapeut, trotse mama van drie (grote) meiden. Ik, die het leven dolgraag wil controleren en sturen. Helaas - of gelukkig maar - heeft het leven zelf daar soms een heel andere kijk op. En dus probeer ik - toen ik het eindelijk door had na 47 jaar ! - het leven te nemen zoals het komt en los te laten. Al laat ik één ding niet los : mijn brandend verlangen om jou te inspireren om kracht en energie in jezelf te vinden. Zie filosofie