Groepspraktijk

Wetenschap is onze tweede natuur, toch laten we graag ruimte voor wat we nog niet kennen. Een mogelijkheid.

We believe it's time to make the magic happen

De Natuur-Apotheek

Welkom in de bioapotheek voor :

- een warm welkom

- nieuwe inzichten voor jouw gezondheid. Gezond(er) worden en je leven met goesting leven ligt binnen ieders bereik.  Ook voor jou !

- een snuistertocht doorheen onze 'feel-good' artikelen : kaartjes met inspirerende teksten, geurende artikelen die je emotionele welzijn bevorderen...

- tips en advies om jouw welzijn (lichamelijk en/of emotioneel) te bevorderen. We starten bij de voornaamste klacht(en) en proberen daar op vrij korte termijn een antwoord op te bieden

Heb je het gevoel op één of andere manier helemaal vast te zitten ? Maak dan een afspraak met mezelf of één van mijn collega's.

Boek een afspraak

Opleidingen

Duizenden klanten heb ik in de afgelopen 30 jaar als apotheker mogen begeleiden met zowel traditionele als complementaire geneeswijzen. En nog elke dag denk ik 'wauw, dat had ik nog niet eerder ontdekt !'  Met enthousiasme ontdek ik nieuwe studies die aantonen wat we al voelden maar nog niet begrepen.  Elke dag opnieuw sta ik versteld van het wonder dat LEVEN heet.

Met die passie geef ik mijn kennis graag door tijdens opleidingen aan collega-gezondheidsprofessionals

Groeiplek - Coaching

Groeiplek is er voor wie op zoek is naar inzicht en inspiratie, voor wie wil groeien vanuit een positieve en enthousiaste mindset. Verwacht je aan een open en warme aanpak, waarbij jij centraal staat.  Een aanpak die je versterkt en motiveert om te doen waar jij van droomt.

Groeiplek

Klinisch psycholoog Kaat Malfroy

Tijdens haar begeleidingen staan zelfzorg, connectie maken met je lichaam en ruimte creëren voor wat echt belangrijk is voor jou centraal. Dit doe je aan de hand van concrete handvaten met aandacht voor lichaam en geest.

Kaat Malfroy

Isabelle Baert - Acupunctuur

Klachten of gezondheidsproblemen (lichamelijk of geestelijk) duiden op een disbalans in het lichaam. Deze balans kan vaak hersteld worden met Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Acupunctuur praktijk Isabelle Baert