Infosessies

EEN PAD OVER ROZEN

Geuren kunnen gebruikt worden als een soort bedieningspaneel waarmee je je (onbewuste) emoties leert aansturen. In deze workshop leer je geuren in te zetten om beter om te gaan met je emoties. 

Je leert uit een selectie van geuren te kiezen welke in jouw situatie toepasbaar is en gaat naar huis met veel inspiratie, een zelf samengestelde geurstick en een 'handleiding' waarmee je thuis verder aan de slag kan. 

In deze workshop staat 'de roos' centraal, een bloem die al duizenden jaren in veel culturen gezien wordt als de geur van onvoorwaardelijke liefde (ja, ook en vooral voor jezelf !)

Speciaal voor moederdag kan je ervoor kiezen om het moederdagcadeau te schenken : een geurstick 'Connection' voor het verdiepen van je relaties en een deelname aan de workshop

De workshops vinden plaats op verschillende dagen, 's ochtends, in de namiddag of 's avonds.

Locatie : Dries 16 Sinaai
Een hapje en drankje staan voor je klaar

Kostprijs : € 45 pp, graag te boeken via de webshop

*

WORKSHOP CÎME

Je huid verzorgen met producten die bij jóuw huid passen, en met een skin care routine die bij jouw levensstijl past ?  Je ontdekt er alles over tijdens deze leuke workshop.

Bovendien gaan we dit keer aan de slag met de Gua Sha steen om afvalstoffen uit je huid te verwijderen.  Een techniek om jezelf de liefdevolle aandacht te geven die je verdient !

Hapje en drankje inbegrepen

Mooie korting op het CÎME assortiment

Maandag 6 mei, 19u30 - Dries 16 Sinaai

Slechts 3 plaatsen over

Kostprijs : € 16 pp, over te schrijven op BE35 7370 4145 7237 met vermelding van welke activiteit je wenst te volgen en het aantal personen of via webshop

 

DEMO CÎME

Je huid verzorgen met producten die bij jóuw huid passen, en met een skin care routine die bij jouw levensstijl past ?  Je ontdekt er alles over tijdens dit privé consult. Gedurende 20 minuten neemt de deskundige de tijd om jou advies op maat te geven.

Mooie korting op het CÎME assortiment

Woensdag 5 juni, 13u30-17u30 - Dries 16 Sinaai

Deze demo is gratis. Gelieve in te schrijven via mail naar maya@natuurhuys.be met vermelding van het uur van jouw voorkeur. Naderhand krijg je bevestiging met het juiste uur. 

Contact form