Gebruiksaanwijzing d'Orelia

Dankjewel voor jouw vertrouwen en je aankoop van een d'Orelia geur. Je gevoel toelaten en ermee leren omgaan óf leren om je minder door je gevoel te laten overspoelen... daarmee kom je terecht op de school die Leven heet.  In elk geval besluit jij om ervoor te gaan :). It's gonna be a bumpy ride, but you're gonna love it !

De d'Orelia geuren gebruik je met een hervulbare inhaler. 

Een inhaler biedt talrijke voordelen : je kan op elk gewenst moment de geur laten inwerken, maar ook weer opbergen (dit in tegenstelling tot aanbrengen op de huid, waarbij je de geur voortdurend ruikt).  De geur is voor jou en voor jou alleen; je omgeving hoeft deze niet te ruiken .  De inhaler biedt m.a.w. een zekere privacy.  Een inhaler is klein, makkelijk op te bergen en kan dus overal meegenomen worden.

Hoe vul ik deze ? (niet nodig bij de prefilled inhaler - deze is wel navulbaar)

 

d'Orelia geuren zijn geen 'parfum'geuren. De kans bestaat zelfs dat je oorspronkelijk een lichte weerstand voelt. Dit komt doordat je brein de werking van deze geur aanvoelt en aan deze verandering weerstand biedt.  Weet dat dit ten allen tijde veilig is.  Een geur kan niets 'forceren'. Je kan geen nare nevenwerkingen ondervinden. Je brein laat alleen wijzigingen toe waar het klaar voor is.  Deze resulteren uiteindelijk in een gevoelsverandering die kracht biedt, een overwinning op jezelf. 

De beste manier om hiermee aan de slag te gaan is het tonen van een zekere nieuwsgierigheid. Als een klein kind, of een kat, die heel omzichtig iets nieuws van alle kanten besnuffelt. Wat merk je ?  Wat voel je ?  Is het een warme geur die uitnodigt om dichtbij te komen ? Of geeft het net een bitter gevoel ?  Een prikkelend ?

Mogelijks werk je graag met een bijhorende affirmatie tijdens het ruiken. Google maar eens naar iets wat bij jouw situatie past.

Bij de start zal je vaak je inhaler bovenhalen. Op momenten dat je er even de tijd voor hebt kan je enkele malen de geur laten inwerken. Op deze manier wordt het een vertrouwd iets voor je brein. Een soort ankerpunt. 

En dan komt de magie. Stel dat een situatie je triggert.  Dat oude vervelende gevoel komt op. Stress, angst, frustratie, verdriet...  Je erkent voor jezelf dat je getriggerd bent en laat dat gevoel toe.  Je opent je inhaler en ademt indien mogelijk rustig in. De geur komt terecht in je brein en zal een signaal van veiligheid, van vertrouwen doorgeven. Hierdoor vermindert je emotionele reactie en krijgt je 'verstandelijke' brein de kans om mee te bepalen wat er nu moet gebeuren. 

Het kan zijn dat er moet gehandeld worden (je verdedigen, weggaan uit een situatie, een actieplan opstellen, op een rustige manier communiceren wat er fout liep...) of net dat je het rustig aan mag doen. In elk geval kies je voor een 'nieuwe' manier van handelen. Iets wat je vroeger nooit zou doen. En zo boek je (kleine) overwinningen op jezelf. 

Yes you can !

 

 

 

Contact form