Webshop

Beste klant,

Omdat voor mij persoonlijk advies op maat en tijd maken voor jou primeert, zijn onze producten niet zomaar verkrijgbaar in een webshop.

Wat je wél kan bestellen zijn volgende zaken :

AURELIA INHALER STICK

Dat onze emotionele gezondheid mee onze fysieke gezondheid bepaalt is al lang geen geheim meer. Meer nog, het wordt zelfs wetenschappelijk onderbouwd.
Met de volgende reeks producten wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen aan jouw emotionele gezondheid.
Ze zijn het resultaat van 25 jaar kennis van, ervaring met, en passie voor aromatherapie. Van een studie van talloze boeken. Van 10 jaar wikken en wegen. Van weten dat dit een verschil kan maken. Van dromen dat deze vorm van gezondheid voor iedereen toegankelijk zou zijn.

Mag ik jou laten kennis maken met onze AURELIA Inhaler Sticks. Wie graag wil weten hoe deze precies werken, mag intekenen voor één van de infosessies aromatherapie. Daar leg ik haarfijn uit hoe het mogelijk is dat een geur jouw emotionele brein beïnvloedt en op die manier een invloed kan hebben op jouw gezondheid.
Voorlopig is er keuze uit één van de volgende 10 thema's :

 • Troost (te gebruiken bij verdriet)
 • Moed, dapperheid (te gebruiken bij faalangst)
 • Veerkracht (te gebruiken bij burnout)
 • (Zelf)Vertrouwen (te gebruiken bij perfectionisme, bij de drang om bevestiging te krijgen)
 • Verheldering (te gebruiken bij besluiteloosheid)
 • Je eigen bubbel (te gebruiken bij hoogsensitiviteit)
 • Sterk tegen zoet (te gebruiken bij suikerverslaving)
 • Rust (te gebruiken bij overprikkeling in gevoelens)
 • Aanvaarden en loslaten
 • Concentratie (te gebruiken bij overprikkeling in ideeën, indrukken, vb. bij studenten)

Kostprijs :

 • 10 EUR per stick plastic (min. 3 maanden werkzaam)
 • 20 EUR per herbruikbare inhalerstick
 • 25 EUR per set van 3 inhalersticks plastic
 • 50 EUR per set van 3 inhalersticks herbruikbaar

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De reeks wordt binnenkort uitgebreid met navulling voor de herbruikbare sticks (1 navulling = 4 doses, 25 EUR) en met flesjes 'roll-on' waarbij je de geur als parfum op je lichaam kan aanbrengen.

 

MAYA'S BOXEN

 • Wat ?  Een box, met producten én een duidelijke folder met gebruiksaanwijzing (geschreven op mijn eigen, typische manier), samengesteld voor een specifieke situatie.  Vb. de baby-box, hoogsensitiviteit, immuniteit, verwenbox,...
 • Voor wie ?  Zowel voor jezelf, als voor iemand in je omgeving die je graag wil aanzetten om meer met natuurlijke middelen te gaan werken. 
 • Concreet : Zijn vanaf vandaag reeds 6 boxen te koop.  Dit kan in de winkel, maar ook online (voorlopig moet het nog via mail, hopelijk kan ik zo snel mogelijk een webshopmodule activeren).  Voor de feestdagen zullen er nog 4 extra afgewerkt worden.  Op termijn plan ik een 20-tal verschillende boxen rond verschillende thema's.

Box : Fijne cadeaubox voor (jonge)dames of heren

Leuke cadeaubox waar je iedereen een plezier mee kan doen.  Steeds wisselend samengesteld, met oa. een douchegel of -schuim, een scrub, een lekkere thee, een gezichtsmasker etc.

Aparte box voor mannen of vrouwen.  Deze boxen bevatten geen folder met gebruiksaanwijzing.

Kostprijs : € 25,00 te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Box : Welkom op de wereld

Wellicht hebben jullie er net een nieuw gezinslid bij.  Misschien leef je zelfs helemaal op een roze wolk.  Ik wens het je toe, uit de grond van mijn hart.

Mocht het echter tóch een keertje gebeuren dat baby zich niet zo goed voelt, dan vind je in deze box een paar fijne middelen, die de kleine kwalen zo snel verlichten dat je snel weer op je roze wolk zit.

Bevat 4 producten voor typische babykwaaltjes (krampjes, eerste verkoudheid,...)

Kostprijs : € 45,00  te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Box : Dikke Jassen

Komt de winter eraan, dan blijkt het meestal niet voldoende om onze warme jas boven te halen om ons te beschermen tegen allerlei winterse kwalen.  Enige bescherming en ondersteuning op een andere, en liefst veilige manier, zijn dan wel op hun plaats.  En dan nog liefst voor het hele gezin.

Bevat 3 producten, gaande van je omgeving zuiver houden en de eigen weerstand verhogen, tot de eerste (lichte) verkoudheid.

Kostprijs : € 50,00  te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Box : Mommy Me-time

Als jonge mama is het leven vaak wel heftig.  Je nachtrust wordt soms onderbroken, je schatten – hoe lief ze ook zijn – vragen tonnen energie.  En als het een beetje tegenzit vergt ook je job nog wel wat van je.  Dan spreken we nog niet over familie en vrienden die jou graag wat vaker zouden zien, en je hobby's, waarvan je vindt dat je die toch zou moeten doen...

Bevat 3 producten voor het uiterlijk én innerlijk welzijn van de (jonge) vrouw.

Kostprijs : € 50,00  te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Box : Things for the man cave

Het is nogal wat om man te zijn in de 21ste eeuw.  Is het niet je baas, dan zijn het waarschijnlijk je eigen zaak, je vrouw of vriendin en/of kinderen die allemaal strijden om je aandacht.  Je vrienden hebben jou er graag bij om te sporten of om een stapje in de wereld te zetten...

Bevat 4 producten voor het uiterlijk én innerlijk welzijn van de man.

Kostprijs : € 45,00  te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor een cadeaubon stuur je vooraf een mailtje.  Nadat het bedrag op onze rekening werd gestort, bezorgen we jou de bon eveneens via mail.

 

 

 

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Di-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470