Over ons

Maya's Natuurhuys is een bio-apotheek.  Kijk maar even rond op de website, snuif de sfeer op en ontdek wat ik voor je kan betekenen.  Ik verwelkom je daarna graag persoonlijk in de winkel !

Waarop kan je rekenen bij je bezoek ?

  • een inspirerende en motiverende babbel
  • iemand die écht naar je luistert
  • een snuistertocht doorheen onze 'feel-good' artikelen : kaartjes met inspirerende teksten, hippe make-up, geurende artikelen voor je badritueel...
  • een hoop tips en advies om je gezondheidsprobleem (lichamelijk en/of emotioneel) bij de wortel aan te pakken 
  • géén mirakels : we starten bij de voornaamste klacht(en) en proberen daar op vrij korte termijn een antwoord op te bieden
  • Heb je het gevoel op één of andere manier helemaal vast te zitten ?  Neem dan ook een kijkje op de pagina 'coachings'.  We werken ook graag en veel samen met artsen, osteopaten en andere hulpverleners.

Waarom doe ik dit ?  Omdat ik ervan overtuigd ben dat in bepaalde situaties complementaire geneeswijzen mooi kunnen aanvullen op je huidige behandeling.  Of in sommige gevallen zelfs beter zijn ! En omdat ik jou kan helpen om de puzzelstukjes in elkaar te passen.

En wie ben 'ik' dan ?  Ik, dat is de onverbeterlijke optimist (met het ouder worden gelukkig ook wat meer realist), apotheker, aromatherapeut, trotse mama van drie (grote) meiden.  Ik, die het leven dolgraag wil controleren en sturen.  Helaas - of gelukkig maar - heeft het leven zelf daar soms een heel andere kijk op.  En dus probeer ik - nu ik het eindelijk door heb na 46 jaar ! - het leven te nemen zoals het komt :)

 NEEM BESLIST  EENS EEN  KIJKJE IN ONZE WINKEL

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Di-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470