Onze filosofie

"Elke persoon is de basis en de bron van zijn eigen succesverhaal, en dit succesverhaal start met positieve energie" - Nathalie Arteel

Die energie genereer je op 4 fronten :

  • Lichaam (voeding, beweging, nachtrust, water, natuurlijke geneeswijzen...)
  • Geest (zelfkennis, positief denken, massage, meditatie, zelf-liefde,...)
  • Kern (je doelen, waarden en missie vinden en ernaar leven)
  • Natuur (verbinding maken met anderen, met de aarde,...)

Wij met groepspraktijk Natuurhuys willen en kunnen op elk van deze fronten ondersteuning bieden.  We kunnen pas spreken over echte gezondheid, als we bereid zijn aandacht te schenken aan al deze factoren.

Respect staat bij onze ondersteuning centraal : respect voor ieders authenticiteit, om op die manier optimaal te kunnen verbinden

Leven met een positieve ingesteldheid is niet altijd makkelijk, maar als je de wereld - of je eigen situatie - wil veranderen, dan ligt daarin het begin.

Het is die positiviteit die het Natuurhuys typeert. Ons positivisme is besmettelijk en we helpen onze klant om zijn/haar situatie in een ander licht te bekijken, vanuit de oneindige mogelijkheden om een misschien moeilijke situatie stap voor stap aan te pakken.  Anderzijds typeert datzelfde positivisme meestal ook onze klant.  Het is de klant die niet bij de pakken neer wil blijven zitten.  Hij of zij wil pro-actief te werk gaan en verantwoordelijkheid dragen voor zijn/haar eigen leven.  Wij staan daarbij op elk moment klaar om te adviseren.

Onze missie is eenvoudig : "The greatest medicin of all is to teach people how not to need it !!"

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470