Kerstboomballen en een kerstkalkoen

Lieve klant,

Kerstboomballen en een kerstkalkoen. Ze beginnen spontaan te zingen als ik de titel van het oude kerstliedje luidop denk. Het brengt warme herinneringen aan vrolijke momenten. Zingen met z'n allen. Dansen met één kind op mijn heup en twee aan mijn handen. Het doet ons met vertedering en verwondering beseffen hoe weinig er nodig is om blij te zijn. 

In een periode waar de veerkracht van mijn anders zo positief ingestelde kroost toch wel op de proef wordt gesteld, laden ze hun batterijen op aan momenten zoals deze. 

Dat is waar veerkracht om draait, bedenk ik. Het betekent niét je ogen sluiten voor wat er met jou of de wereld om je heen gebeurt. Het betekent met twee voeten in je gevoel gaan staan. Je gevoel van teleurstelling, frustratie, van opgesloten zitten. Van "gewoonheid".  En dan tóch besluiten om zelf licht in het donker te maken. Om je te richten op de magie van een kerstlied of de lichtjes in de boom. 

Jij kiest wat je wil zien. Kan jij zelf licht maken in een donkere omgeving ?  Of heb je iemand anders nodig om dat voor jou te doen ?

Ik kies alvast voor de magie, en die deel ik graag met ieder die ze wil zien. 

Welkom !

PRAKTISCHE INFO

Speciale openingsuren tijdens de kerstvakantie :

Open op wo 23 en 30 december (10-18u), donderdag 24 en 31 december (10-16u)

De andere dagen van de kerstvakantie is de winkel gesloten. Bestellingen plaatsen via de webshop is wel mogelijk op www.natuurhuys.com

Dit is de laatste nieuwsbrief die wordt verstuurd vanop dit oude platform. Ik hoop jullie allemaal heel graag terug te zien op het nieuwe platform via www.natuurhuys.com

Hopelijk heb je je daar intussen al aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen ? Let er bij het registreren op dat je zeker aanvinkt 'nieuwsbrief ontvangen'. 

IMMUNITEIT

Over de functies van vitamine C en D, en mineralen als zink en selenium wordt de laatste tijd heel veel geschreven. Logisch ook nu ze meer dan ooit bestudeerd worden omdat hun belang in het functioneren van onze weerstand groter blijkt te zijn dan de reguliere geneeskunde onder ogen wil zien.   

Over het belang van vitamine C vind je hier alvast een informatieve blog 

COVID-19 vaccinaties

Heel veel klanten vragen mij wat ik denk over de vaccinaties. Vind ik het veilig ?  Wat ga ik doen ?  Omdat dit een heel delicaat topic is, waar geen goed of fout antwoord op bestaat, verwijs ik jullie graag door naar een wetenschappelijk filmpje. Het dateert intussen van begin oktober, en door de snelle evolutie staat men intussen al wat verder. Het schetst wel een goed beeld van het onderzoek en waar het precies om draait. Vanuit de wetenschap bekeken is de nieuwste generatie vaccins een gigantische sprong voorwaarts, maar we zullen pas weten of ze echt efficiënt en veilig zijn als men ze op grote schaal begint te gebruiken. 

Of je kiest voor vaccinatie of niet, het blijft belangrijk om jezelf en je immuniteit te verzorgen. 

CURSUSSEN

Dirk De Bock, onze welgekende gemmotherapeut, start na nieuwjaar opnieuw met een volledige opleiding in de gemmotherapie. Wie interesse heeft en meer wil weten over deze boeiende vorm van complementaire geneeskunde, vindt hier meer informatie. 

Voor opleidingen in Maya's Natuurhuys kan je ook in 2021 bij ons terecht. Meer info volgt begin volgend jaar. 

 

Fijne kerstdagen ! 

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470