Gevulde stilte

De muziek van de trompet gaat door merg en been.  Alle haren op mijn lichaam staan overeind.  De familie van de man brengt zijn lichaam te rusten.  Het verdriet op hun dierbare gezichten ligt als het gewicht van de hele planeet op mijn borstkas.

Nooit eerder voelden woorden zo...  zo teveel en te weinig tegelijkertijd.  Niets van wat ik wil zeggen lijkt in de buurt te komen van wat ik diep vanbinnen wil uitdrukken.  En dus zwijg ik.  Een gevulde stilte.

Een beetje onwennig door die stilte in mijn meestal door-razende hoofd, voel ik voor het eerst de kracht van het woordeloze tussen jou en mij.  Van dat wat er is, en geen woorden nodig heeft om gezegd te worden.  De kracht van 'zijn'.  De kracht van verbinding.  Laat jij die verbinding toe ?

Welkom !

PRAKTISCH

De maandag- en dinsdagsluiting houdt ook na de zomervakantie nog even aan.

Op deze sluitingsdag zal ik extra tijd nemen om jullie mails te beantwoorden, online bestellingen af te handelen, bijscholingen te volgen ... 

  • Om de wachttijden te beperken bestaat de mogelijkheid om jouw bestelling op voorhand door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Messenger   Ik zet alles indien gewenst na afspraak klaar in de gang met een factuur aan het zakje.  Je kan deze dan via overschrijving betalen.
  • Ook adviesvragen die iets meer tijd vragen stel je bij voorkeur op voorhand via mail, NIET via de telefoon
  • Leveringen aan huis zijn nog steeds mogelijk.  Binnen de postcodes 9100, 9111, 9112, 9140, 9160, 9170 en 9190 kan dit gratis vanaf 50 EUR.  Voor de andere postcodes geldt portvrije levering vanaf 100 EUR (kostprijs voor bestellingen minder dan 100 EUR : 6,90 EUR).  Houd voor deze leveringen rekening met gemiddeld 2 werkdagen. 

Volg je Maya's Natuurhuys al op Facebook en/of op Instagram ?  Dagelijks vind je hier nieuwe interessante weetjes over natuurlijke middelen voor je gezondheid.

Vind je de info in deze nieuwsbrief interessant en ken je iemand die dit wel kan gebruiken ? Stuur hem dan gerust door ;)

OPENDEURDAG

Coronagewijs is een gewone opendeurdag dit jaar niet mogelijk.  Nochtans is het mijn geliefde manier om samen met jullie de verjaardag van de winkel te vieren.

'Niet mogelijk' staat niet in mijn woordenboek, daarom ging ik op zoek naar andere mogelijkheden.  

Met behoorlijk wat hulp en een duwtje in de rug van een gespecialiseerd IT-er, houden we dit jaar van 6-10 oktober een DIGITALE OPENDEUR WEEK !  Niet getreurd voor wie niets kent van computers.  Maya's Natuurhuys staat voor 'groei', en dat geldt óók voor dit onderwerp :)

Met een heel aantal gratis live webinars maken we het samen gezellig en wordt het ook dit jaar opnieuw een feest.  Inschrijven kan binnenkort !

Een greep uit de vaststaande onderwerpen : (het precieze schema en de uren maak ik later bekend.  Elke sessie wordt opgenomen en kan op een later tijdstip nog bekeken worden)

  • Aromatherapie in de huisapotheek (door mezelf)
  • Immuniteit (firma Energetica Natura)
  • Yoga (door Selina Verniers)
  • Angsten en Stress (psychologe Lieve Plasch van Go4Balance)
  • Hart- en bloedvaatziekten (apotheker Ciska Wyns van labo Keypharm)
  • Huidverzorging als ritueel (Cîme verzorgingsproducten)
  • En we onderhandelen met nog een aantal labo's !

DE KRACHT VAN KURKUMA

Wie in de winkel terecht komt met ontstekingsklachten krijgt vaak om te starten een stevige kuur met kurkuma geadviseerd.

Hier kan je ontdekken waarom ik daarvoor kies

 

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470