Door een andere bril

 

Bijna vierentwintig is ze, en wijs voor haar leeftijd.  Het kan ook moederlijke trots van mijn kant zijn.  De lockdown heeft haar doen uitwijken naar het ouderlijke gezin van haar vriend.  "Het is hier anders dan thuis, mama".  Anders.  Zo benoemt ze het.  Niet beter, niet slechter, gewoon anders.  Ze leert er het leven bekijken door een andere bril, en dat vindt ze best wel boeiend.  Het leert haar dat mensen ándere prioriteiten kunnen leggen en dat je daarin óók gelukkig kan zijn.  Als mama kan ik alleen maar juichen om zoveel wijsheid.

Ik hoop elke dag mijn steentje bij te dragen en de verschillen tussen jou en mij lief te hebben.  Zodat jij je eigen stralende jij kan zijn, en ik mijn onbelemmerde ik.  Leven en laten leven.  In verbinding en toch elk onszelf.  Het is elke dag opnieuw het doel waarvoor ik aan het werk ga, en aan de winkel en mijn netwerk bouw.  Zo blij dat jij daarbij hoort !

Welkom !

PRODUCT IN DE KIJKER

Nu de maatregelen rond Covid-19 iets gaan versoepelen, breng ik graag dit product onder jouw aandacht : Aromaforce, oplossing natuurlijke weerstand.  Het is een mengsel van zuivere etherische oliën dat je op verschillende manieren kan toepassen en dat als EHBO middel overal meegaat in mijn handtas. 

ETHERISCHE OLIEN IN JE DAGELIJKSE VERZORGING

Deze periode zorgt ervoor dat ik iets meer tijd heb om te lezen, en dus ook om fijne artikels met jou te delen.  Zo ook deze blog van Goedele, zaakvoerster van BioReine, over citrusvruchten en hun positieve invloed op het humeur :)

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470