Geïnspireerd door jou

Lieve klant,

Zoals je weet word ik graag geïnspireerd door jou.  Door wat je me vertelt, door wat je meemaakt, door waar je me mee raakt.

Zo inspireerde hij me vanmorgen door zijn vrolijke wandeling.  Ik woon in een zeer rustige straat en leef als het mooi weer is graag zoveel mogelijk buiten.  Deze ochtend genoot ik dus van mijn ontbijt op het zonovergoten terras.  En daar wandelde hij de straat in.  Kniehoge jeans en t-shirt, zonnebril en gedeukte rieten hoed op zijn hoofd. De boodschappentas bengelde vrolijk heen en weer aan zijn hand.  Hoewel hij dus duidelijk in een soort genietende vakantiemodus op weg was naar de supermarkt, was het toch nog iets anders wat mijn aandacht trok.  Zijn tred straalde het enthousiasme en de levensvreugde van een tienjarige jongen, eerder dan de dertig jaar die hij leek te zijn.  Het doet me denken aan de momenten dat ik zelf zo blij ben dat ik wil springen en huppelen als de vierjarige kleuter die nog steeds ergens in mij leeft.

Een schril contrast met de angstige gezichten in de supermarkt gisteren.  Alsof voor sommigen iedereen om hen heen nu een potentiële moordenaar is geworden.  Toegegeven, we maken een vreemde tijd door, maar angst is zowat de grootste sluipmoordenaar voor ons bestaan.  Het tast niet alleen ons brein, maar ook - en vooral nu (!) - onze weerstand en ons lichaam aan.

In elk geval laat ik het heerlijke voorval van vanmorgen de rest van mijn dag kleuren.  Net zoals het idee dat jij het kind in jezelf naar boven haalt.  Ik zie hem of haar graag komen !

Welkom !

JOUW MENTALE GEZONDHEID

Zoals je weet hecht ik als apotheker zeer veel belang aan jouw mentale en emotionele gezondheid, omdat een goede fysieke gezondheid steeds een samenspel van alle factoren is.  Graag deel ik onderstaande blog met tips.  Heb je vragen of weet je niet waar je terecht kan, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij of één van mijn collega's !

Blog : zorg voor je mentale gezondheid 

WEBSITE / SOCIALE MEDIA

Ik weet het, mijn hoofd is vaak al sneller weg dan de dagelijkse realiteit.  Er zijn vaak te weinig uren in een dag om te doen wat ik allemaal zou willen doen...  Zo wil ik graag meer tips met jou delen, bepaalde producten te koop aanbieden via de webshop enz.  Gelukkig ben jij er als supporter om mij vooruit te helpen ! Dagelijks wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit te verwezenlijken.  Stel dus gerust vragen, houd een oogje in het zeil, houd contact via mail en sociale media, want zoals je weet word ik graag geïnspireerd door jou !

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470