Coachings

Bij een verkoop komt vaak een ‘dieper probleem’ naar boven, iets waar tijdens een verkoopsgesprek niet voldoende diep kan op in gegaan worden.  Daarom werken wij heel nauw samen met een uitgebreid netwerk van hulpverleners : elke klant is anders, elke hulpvraag ook, dus ook de aanpak die voor hem/haar past.  Wij zetten je op het juiste spoor...

Opgelet : gemaakte afspraken die laattijdig worden geannuleerd (dwz minder dan 24 u op voorhand, of na vrijdag indien de afspraak op een maandag valt) zullen in rekening worden gebracht.

 

  • Bij An Van Lysebetten van Groeiplek kan je terecht voor persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding.  Zij maakt hiervoor gebruik van de KernTalenten methode.  

Groeiplek staat voor coaching voor meer inspiratie, inzicht & groei.

Je kan kiezen voor het korte traject INSPIRATIE & INZICHT (4 u individuele coaching), of voor het traject INSPIRATIE, INZICHT & GROEI. Het korte traject wordt hier aangevuld met nog eens 4u individuele coaching verspreid over 3 à 4 sessies. Bovendien ontvang je naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, een uitgebreid, levenslang bruikbaar verslag mét advies, tips en tricks op maat.

Een afspraak met An maak je met op het nummer 0472 60 48 96 (eventueel na de aanvraag van een loopbaancheque via VDAB)

Dries 16, tweede verdieping

  • Isabelle Baert volgde o.a. in China haar opleiding acupuntuur en liep daar stage in ziekenhuizen.  Acupunctuur is een oeroude Chinese geneeswijze die vertrekt vanuit het idee dat lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt worden door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam.

De moderne wetenschappelijke verklaring is dat het prikken van naalden in de acupunctuurpunten het zenuwstelsel stimuleert om in de spieren, ruggengraat en hersenen, chemische stoffen te laten vrijkomen. Deze chemische stoffen zullen ofwel het aanvoelen van de pijn veranderen, ofwel ervoor zorgen dat er andere chemische stoffen en hormonen vrijkomen die het eigen regelingssysteem beïnvloeden.
De verbeterde energie- en biochemische balans bekomen met acupunctuur zorgt voor het stimuleren van de natuurlijke genezingsvermogens van het lichaam, en voor het verbeteren van fysische en emotionele gezondheid.

Een afspraak maken met Isabelle kan via het nummer 0488 24 79 80

Dries 16, tweede verdieping

  • Filip Teerlinck - Psycho-Yoga

Na meer dan 10 jaar advocatuur koos Filip voor een professionele carrière-switch die aansluiting vindt bij zijn twee grootste passies: traditionele yoga en psychologie. Vandaar: welkom bij psycho-yoga.

Iedereen heeft wel eens een dipje, daar is niks mis mee. Je ervaart het leven met ups en downs.

Maar soms keert het unieke denkvermogen zich tegen ons in de vorm van negatieve, depressieve of angstige gedachten die je niet loslaten.

We voelen ons zoals we denken en voor je het goed en wel beseft, word je er helemaal door geleefd en raak je je levenslust kwijt. Nooit eerder werden er zoveel antidepressiva geslikt als vandaag, stress en burnouts swingen de pan uit en de emotionele problemen bij jong en oud nemen hand over hand toe.

Dat kan niet de bedoeling zijn. 

Psycho-Yoga is niet zoals de yoga die je kent van het yogamatje en de lichaamshoudingen.  Psycho-yoga is down to earth. De problemen zoals je die heel concreet ervaart in het dagelijks leven krijgen de volle aandacht. Het gaat niet over "aanvaarden" of "loslaten". De gesprekken zijn er integendeel op gericht om vanuit een ontspannen aandacht de eigen gedachten, gevoelens en emoties heel nauwkeurig te onderzoeken om ze stapsgewijs tot hun ware aard te herleiden.

Een afspraak maken kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch op 0486 35 31 19  

Deel op facebook

OPENINGSUREN


Wo-Vrij : 10.00-18.00u
Za : 10.00u-13.00u

Maandag en dinsdag gesloten

 

Contactgegevens
Maya’s Natuurhuys
Maya Vereecken
Dries 16
9112   Sinaai
Tel  03 722 06 66
E-mail: maya@natuurhuys.be
BTW : BE0 788 137 470